om företaget

Vilka är Grönalund Svets & Maskin?

Efter flera år som hobbyverksam trädfällare och servicereparatör/tillverkare, så kom då dagen då vi bestämde oss för att starta en egen verksamhet. I oktober 2020 startade familjeföretaget upp sin verksamhet i nordvästra Skåne, för att jobba professionellt med skogen, svetsning, traktorer och maskiner. Utbildning och körkort för trädfällning samt utbildning och yrkeserfarenhet som svetsare och verkstadsarbetare finns så klart, för ett professionellt utförande.


Vi vänder oss till både privatpersoner och företag/samfälligheter.

Mina tidigare arbetslivserfarenheter, utöver ovan nämnda, är som chef- och projektledare inom industri- och byggbranschen, det har lärt mig hur viktigt det är med bra kundbemötande, flexibel och lösningsinriktad problemlösning med kundens förväntningar i sikte, och vår målsättning att alltid ha nöjda återkommande kunder, ska vara en självklarhet när du köper en tjänst av oss.


Partners.

Idag är vi samarbetspartner med Trädgårdsproffsen för arbeten med trädfällning samt med Servicefinder för arbeten med trädfällning, stubbfräsning och servicearbeten inom fastighetsservice. Vi tror starkt på att ett gott samarbete här, kommer att starkt utveckla vår verksamhet under 2021. Vi har en bra maskinpark som gör vårt arbete smidigt, men även vår gamla Ferguson står alltid redo att rycka in om det behövs hjälp med vinschning av träd i svåråtkomliga lägen, upp till 50 meter kan vi ordna.Vi hoppas att vi snart får se dig som kund hos oss, för vi är det lilla företaget med det stora engagemanget!